Piparmintun jalkahoidot

Perusjalkahoito

Perusjalkahoitoon sisältyy; jalkakylpy, kynsien leikkaus, kynsiuurteiden puhdistus, paksujen kynsien hionta, kynsien viilaus ja lakkaus. Kovettumien poisto, känsien poisto, rasvaus.

Hoitoaika määräytyy jalkojen kunnon mukaan. Jos haluat vielä hemmottelevan jalkahieronnan jalkahoidon päälle, muista mainita siitä hoitajalle aikaa varatessasi. teen myös koti- ja laitoskäyntejä, jos haluat varata ajan läheisellesi.

Rentouttava jalkahoito

Tehdään ensin jalkojen perushoito, jonka jälkeen pääset nauttimaan rentouttavasta 30min jalkojen vyöhyketerapeuttisesta jalkahieronnasta. 

Rentouttava jalkahieronta aromaterapeuttisilla öljyillä

Jalkahieronta aloitetaan lämpimällä aromaterapeuttisella jalkakylvyllä, jonka jälkeen pääset nauttimaan pitkästä ja rentouttavasta jalkojen hieronnasta ja akupisteiden painannasta. Hoito tehdään eteerisillä terapeuttisilla öljyillä. Tämä käsittely tarjoaa arjen luksusta jaloillesi ja samalla avaa koko kehoa. Vaihtoehdot öljykäsittelyyn ovat Piparminttu, Laventeli tai Stress Away.

KokoNainen jalkahoito

Sisältää kokonaisen jalkahoidon sekä kynsien lakkauksen valitsemallasi lakalla sekä pitkän rentouttavan vyöhyketerapeuttisen hieronnan aromaterapeuttisilla öljyillä. Vaihtoehdot öljyihin ovat Piparminttu, Laventeli ja Stress Away.

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito

sisäänkasvanut kynsi jousi

Käytössämme on Saksassa kehitelty Podofix-menetelmä, joka on kivuton, nopea ja tehokas hoito sisäänkasvavalle kynnelle. Kynsilevyn päälle kiinnitetään aktiiviliuska, jossa on kiristysjouset. Jouset kiristetään, kynsi nousee irti reunoista ja kipu helpottuu välittömästi. Hoitotuloksen pysyvyydeksi hoito on uusittava 4-5 vkon välein, puolen vuoden ajan. Valmis asennus ei haittaa
normaalia toimintaa (ks. kuva ylhäällä).
 

Koko kehon ja mielen syvärentoutus

Hoidossa yhdistyvät shiatsun ja energiahoidon lempeät tekniikat käsittäen koko kehon alueen. Mielikuvaharjoituksilla puhdistetaan mieltä ja nostetaan energiatasoa.

BodyMind Energiahoito

Stressi ja tukahdutetut tunteet ovat usein kivun taustalla. Kun stressitila muuttuu pitkäaikaiseksi, keho ja mieli menevät hälytystilaan. Sydämen syke ja verenpaine nousevat, hengitys muuttuu pinnalliseksi ja hengityslihakset jännittyvät. Niskahartiaseutu jännittyy, huimaa ja päätä särkee. Vatsa alkaa pian oireilla ja unikin häiriintyy eikä keho enää palaudu unen aikana. Kaiken seurauksena voi olla krooninen kiputila hartioissa tai alaselässä. BodyMind tekniikka rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä purkaa syviin lihaksiin pakkautunutta jännitystä pois kehosta ja toimii siksi kivun hoidossa tehokkaasti. Hoitotekniikka on lempeää ja kokonaisvaltaista, kehoa ja mieltä hoitavaa.

Energiahoitojen käyttöalueet:

 • erilaiset kiputilat, mm. päänsärky, selkäkivut, olkapäävaivat, nivelkivut jne.
 • stressin aiheuttamat oireet esim. vatsavaivat
 • yleinen stressi/jännittyneisyys
 • unettomuus, levottomuus
 • yleinen väsymys, energian puute
 • negatiiviset tunteet, mm. pelot/fobiat, ahdistus, masennus jne.
 • negatiiviset/pakonomaiset ajatukset, haitalliset uskomukset     


Tasapainottava mielen ja kehon hoito

Hoidossa yhdistyvät lempeän hieronnan, akupainannan, shiatsun ja energiahoidon tekniikat. Käsittelyä tehostavat terapeuttiset öljyt, joilla on vaikutus sekä mieleen että kehoon. Hoito tehdään öljyillä koko selän, niskan- ja hartioiden- sekä rinnanalueelle. Pää ja kasvot käsitellään ilman öljyä.

Sopii kaikille kokonaisvaltaista rentoutusta kaipaaville. Hoidon jälkeen kehosi on rentoutunut ja virkistynyt.

ElämänVoima -valmennus

 • ohjaus / valmennus 2 h
 • EFT 45min
 • Energiahoito 1,5h
 • Yhteensä 4h 15 min 

ElämänVoima valmennus auttaa avartamaan käsitystä omasta itsestään, elämästään ja nostaa esille mahdolliset muutostarpeet. Tulet tietoiseksi omista voimavaroistasi ja saat suuntaa elämääsi. Valmentaja kannustaa, motivoi ja kulkee rinnallasi.

Life coaching

Coaching on voimallinen prosessimainen ohjausmuoto, silloin kun haet elämääsi uutta suuntaa ja muutosta. Coaching auttaa selkeyttämän ja kirkastamaan valmennettavan ajattelua ja tavoitteita, löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi sekä vahvistamaan valmennettavan voimavaroja, että hän kykenee saavuttamaan tavoitteensa. Valmentaja tukee ja kannustaa, kulkee vierelläsi. Parhaimmillaan valmennus tuottaa valmennettavalle oivalluksia omista mahdollisuuksistaan ja voimavaroistaan sekä rohkaisee ottamaan vastuuta omasta elämästään.

Coaching prosessissa käytetään erilaisia tekniikoita. Tärkein niistä on coaching dialogi, jonka avulla voidaan tutkiskella valmennettavan ajattelua, uskomuksia ja pyrkimyksiä. Prosessiin kuuluu myös muita toiminnallisia menetelmiä, kuten  kartoitustehtäviä, kineettisiä harjoituksia, visuaalisia harjoituksia sekä kirjoitus- tai piirrustustehtäviä.

Mitä hyötyä valmennuksesta on? 

Hyvän valmennuksen jälkeen valmennettava näkee oman tilaanteensa selvemmin, ymmärtää itseään paremmin, luottaa itseensä ja mahdollisuuksiinsa, tiedostaa omat voimavaransa paremmin ja on valmis keskittymään niihin asioihin, jotka vievät hänet kohti tavoitteitaan, hänelle sopivin askelin. Itsetuntemus ja tietoisuus omasta elämästä lisääntyy, kun omaa elämää pysähdytään miettimään ammattilaisen kanssa, palveleeko se valmennettavaa parhaalla mahdollisella tavalla vai onko syytä muuttaa suuntaa.

Kenelle valmennus sopii?

Kaikille ketkä kaipaavat elämänmuutosta jollakin elämän osa-alueella. Kun haluat laittaa elämäsi kuntoon tai toteuttaa unelmasi.

Valmennuksen aiheita voivat olla

- oman hyvinvoinnin lisääminen
- fyysinen- ja henkinen hyvinvointi
- tunne-elämän selkiyttäminen/ tunnetaidot
- ihmissuhde/ parisuhde
- työhyvinvointi
- urasuunnittelu

Yksilövalmennukseen suositellaan ensimmäiseksi kerraksi varattavan aikaa 1,5h, jatkossa riittää yleensä 1h valmennusaika.